Spirituele hygiëne

Voel je fitter en vrolijker en wees succesvoller en liefdevoller in je werk en relaties

Spirituele hygiëne vormt de basis voor een gezond, vitaal leven waarbij je meer in je eigen kracht staat. Net zoals je met je dagelijkse hygiëne goed voor je fysieke lichaam zorgt, is het even belangrijk om voor je energetische lichamen te zorgen. Een schoon en verzorgd emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam hebben uiteraard weer een zeer positief effect op onder andere je fysieke lichaam. Via deze begeleide meditaties kan je op een eenvoudige en krachtig manier beter voor je totale zelf zorgen.

Begeleide meditatie - Centreren

Centreren is een manier om weer krachtig in je centrum te staan. Het werkt zeer grondend en je krijgt de energie die je (onbewust) overal hebt laten slingeren weer tot je beschikking. Die liefde en kracht komt vervolgens automatisch weer ten goede aan dat wat jij wilt gaan doen op dat moment.

Begeleide meditatie - Je aura reinigen

Ben je moe of gestrest? Reken maar dat een deel niet eens van jou is. Je draagt waarschijnlijk energieën van anderen en/of energetisch lifters in je aura. Met de begeleide meditatie wordt je aura grondig gereinigd zodat je je weer schoon en fris voelt in je eigen energie.

Begeleide meditatie - Aarde en zon

Gronding en bekrachtiging. Deze begeleide meditatie helpt je om om stress en energieën die niet van jou zijn af te voeren, om vermoeidheid en te veel aan emoties die je belemmeren af te voeren, om je fitter en vitaler te voelen en weer in je eigen energie en kracht. Versterk je verbinding met de aarde en de zon. Ontspan en ontvang de liefde en het licht dat er voor jou altijd is.

Snel gronden via intentie - oefening

Gebruik de kracht van intentie om snel aanwezig te zijn in het moment. 

Meditatie - gronden, kracht van een boom

Ervaar snel en gemakkelijk weer je kracht en aanwezigheid in je lijf en het moment. Maak gebruik van de kwaliteit van een boom. Deze begeleide meditatie helpt je te gronden.

Begeleide meditatie - Rozen om je heen

Dankzij deze meditatie is het gemakkelijker om negatieve energieën buiten je te houden. Je maakt daarvoor gebruik van de kwaliteiten van rozen.