(Oud) verdriet helen

Huilen kan een prettige manier zijn om voor je lichaam te ontladen. Het verdriet zet zich dan in ieder geval niet vast in je lichaam. Maar niet voor iedereen is huilen even gemakkelijk blijkt. Ik schreef een blog over huilen als manier om te ontladen, zie www.voordeliefdegeboren.nl/blog. Vervolgens kreeg ik meerdere vragen om tips, dus vandaar dit online gedeelte.

Wil jij tips hoe je gemakkelijker je kan uiten via huilen?
En wil jij alles wat je belemmert om dit te doen loslaten?
Kijk dan naar de inspiratievideo met tips en de video met diverse clearings. 
Via de meditatievideo’s kan je op een effectieve manier (oud) verdriet helen. 

Huiltips

Het is verdrietig om te zien hoe moeilijk het is voor sommigen om te huilen. De tips van deze inspiratievideo zijn om te janken.

Clearings - huilen

Maak je met deze clearings vrij van belemmerende overtuigingen met betrekking tot huilen.

Een bekend voorbeeld voor mannen is: ‘Echte mannen huilen niet’. Als kind heb je dit wellicht waar gemaakt voor jezelf, maar dat betekent dat je het ook weer los kan laten als het je niet dient. Hierdoor kan je weer vrij kiezen vanuit jezelf om te doen wat voor jou klopt. 

In de clearing video wordt gebruik gemaakt van de clearing statement van Access Counsiousness. Het zijn Engelse woorden en afkortingen die verwijzen naar wat ze doen. Het roept alle beperkingen in je systeem op met betrekking tot het thema en lost ze op. 

Begeleide meditatie - Verdriet loslaten 01

Een meditatie om (oud) verdriet vrij te geven en je weer vrij te voelen. 

Begeleide meditatie - Verdriet loslaten 02

Een meditatie om snel verdriet los te laten. Veel verdriet is niet eens van jou!