Access Bars Sessie

  • Wil je meer ontspanning in je leven? Meer vreugde en gemak?
  • Wil jij oude patronen of trauma’s op een effectieve, eenvoudige manier loslaten?
  • Wil je meer ontvangen van wat het leven te bieden heeft op het gebied van geld, liefde, relaties, werk en/of vervulling van je passies?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties die je in alle levens hebt opgeslagen.

Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Het ontvangen van een Access Bars sessie zorgt ervoor dat er veel meer van wat jij vanuit je ware natuur wil, in jouw leven te voorschijn kan komen.

Iedere Bars-sessie kan namelijk alle beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven automatisch losmaakt waarin jij graag verandering wilt zien.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Het zal op zijn minste voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets wat mooier, groter, fijner en beter is én zoveel meer bij jou past.

Praktisch:
Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel met je kleren aan. Er hoeft niet gepraat te worden, dit mag overigens wel. Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Voor sommigen is één behandeling voldoende en anderen hebben meerdere (3-5) nodig om voldoende resultaten te bereiken. Ben je toe aan een grote stap vooruit in je leven? Neem dan voor een transformatietraject contact op via robert@voordeliefdegeboren.nl of bel 0613689940.

Investering:
Een Access Bars sessie kost € 120. Dit kan worden overgemaakt of contant betaald worden.

Locatie:
De bars sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte in Zeist (regio Utrecht).

Een sessie boeken: 
Een afspraak maken voor een sessie kan door te mailen naar Robert@voordeliefdegeboren.nl of bel 0613689940.

Ja, ik boek een sessie